Novinky

Senát možná ještě posílí práva vlastníků

Senát možná ještě posílí práva vlastníků nemovitostí při zápisech do katastru. O změnách by měli být katastrálním úřadem výslovně informováni, doporučil horní komoře její ústavně-právní výbor....www.sreality.cz/clanek/senat-mozna-jeste-posili-prava-vlastniku/7252

Zdroj ČTK

Autor: Redakce Sreality
 

PARTNEŘI

Zahradní minigolf

a

zahradní hry

Hrát si, bavit se, relaxovat. Firma STOA s.r.o. , Vám nabízí zahradní minigolf a další zahradní hry (kuželky, šachy, člověče nezlob se, domino, dáma…).
www.zahradniminigolf.cz

 



 

 

 

JSME ČLENEM REALITNÍ KOMORY

Činnost realitního makléře, obchodníka s nemovitostmi, představuje složitou a náročnou aktivitu, která vyžaduje po jednotlivci vysokou kvalifikaci v realitním oboru, dostačující právní znalosti a důvěryhodné profesionální jednání.

Posláním Realitní komory České republiky je sdružit seriózní profesionály z realitní branže a následně společnými silami podporovat růst její vzdělanosti a kvalifikace. Realitní komora České republiky se také snaží o zpřísnění právního rámce na realitním trhu tak, aby reflektoval náročná kritéria pro praktický výkon této činnosti.

Další činností Realitní komory České republiky je vytvoření rovných příležitostí pro všechny subjekty působící na realitním trhu a také hájení zájmů svých jednotlivých členů - profesionálních realitních makléřů. www.realitnikomora.cz

!! PRODÁNO !! Prodej rekreační chalupy 3+1, 100 m2, na pozemku 688 m2, Plavy, okr. Jablonec nad Nisou

Typ: Rekreační objekt
Ulice:
Město: Plavy
Kraj: Jablonec nad Nisou

Cena: 1 950 000
Prodej rekreační chalupy 3+1, 100 m2 obytné plochy, na pozemku 688 m2, Plavy, okr. Jablonec nad Nisou.
Dům byl postaven v 30.letech minulého století a v průběhu posledních 10 let průběžně rekonstruován.
Objekt je celý odizolován, má novou střechu - bonnský šindel, nový komín, nové elektrické vedení a rozvody vody. V přízemí domu je centrální chodba( 8,8 m2) z které jsou dveře do obytné kuchyně (13,2 m2) s oknem na J a odkud je vchod do další místnosti, užívané jako obývací pokoj (18,5 m2) s okny na J a V.  Na podlaze jsou parkety, el. akumulační kamna a krbová kamna na dřevo. Z chodby je další vchod do koupelny (5 m2) s topením na el. přímotop, lázeňský kotel a el. bojler na teplou vodu. Samostatné WC, dále zadní východ na zahradu a vchod do dílny, původně užívané jako garáž (15 m2). Na konci chodby jsou dřevěné schody do patra, kde vyjdeme do obytného předpokoje (16,4 m2). Vlevo je ložnice na V(17,6 m2) a vpravo je ložnice na Z (19 m2). V obou pokojích jsou akumulační elektrická kamna a v západní ložnici jsou ještě krbová kamna na dřevo. Podlahy v podkroví jsou prkenné. Voda - místní vodovod, odpadní vody jsou svedeny do septiku za domem.
Zde je vybudovaná přírodní terasa s krytým posezením a venkovním krbem. Na zahradě je vlastní studna s možností odběru užitkové vody. Zahrada je zakončena horským potůčkem. Dům se nabízí s vybavením, ale i bez něho. Na domě neváznou žádná omezení a je k dispozici ihned. Obec Plavy má 1100 obyvatel, nachází se v 420 m n.v. a je součástí  mikroregionu Tanvaldsko. V obci  je zastávka vlaku i BUS. Je to turisticky atraktivní oblast se snadnou dostupností do lyžařských center i pro letní turistické aktivity.


Kód nemovitosti : 00268
Typ nemovitosti:Rekreační objekt
Upřesnění nemovitosti:Chalupa
Velikost: 100 m2
Užitná velikost: 100 m2
Celkem velikost: 688 m2
Pater: 1
Místností: 5
Orientace nemovitosti: Jih
Vlastnictví: Osobní
Stav: Prodáno
Stav nemovitosti: Velmi dobrý
Parkování: U domu
Dostupné: Ihned
VÁŠ MAKLÉŘ

Hana Lejčková

Váš makléř
tel: 775 661 098
mail:lejckova@hanale.cz
icq: 470565455
REFERENCE
Dobrý den paní Lejčková, v rodině jsme se dohodli, že prodáme lesní pozemek v Pařezské Lhotě, sousedícím s hradem Pařez a obecním rybníkem Slíbili jsme vám, že dáme vědět, když budeme zase něco prodávat A hlavně jsme s vámi byli maximálně spokojeni, při minulých dvou úspěšných obchodech a doufáme v další úspěšnou spolupráci. S pozdravem a přáním hezkého dne.
Pavel N.
Dobry vecer- vcera jsem si na poste vyzvedl dopis od Katastralniho uradu a zkontroloval vypis na internetu- takze pozemek je ted uz opravdu nas Dekujeme za prijemny obchod- po predchozich zkusenostech s jinymi realitkami musim velmi ocenit kombinaci slusnosti a profesionality- ktere se nam z Vasi strany dostalo Mnoho uspesnych obchodu a spokojenych zakazniku treba nekdy priste. S pratelskym pozdravem L.B.
Lukáš B.
Musím říci, že spolupráce s paní Lejčkovou byla pro nás příjemná.Byla to naše první koupě bytu,takže jsme byli bez nějakých větších zkušeností s tímto obchodem, ale paní Lejčková nám na všechny naše otázky trpělivě odpovídala a poradila co a jak třeba. Hezký den Jiří W.
Jiří W.
Dobrý den paní Lejčková, chtěla bych Vám touto cestou poděkovat za uskutečněný prodej domu, I přesto, že se vyskytly nepředpokládané problémy. Vše jste profesionálě zvládla k mé spokojenosti Ještě jednou moc děkuji a přeji Vám mnoho spokojených klientů a hodně úspěchů, jak v pracovním tak i osobním životě. Krásný den
Jarka Č.
Moc si vážíme toho, co jste pro nás udělala.
Jsme moc rádi,že je baráček náš.
Hledali jsme 1-2 roku a konečně to dopadlo a tak blízko.
Byla to asi životní náhoda.
Věděli jsme,že jestli zaváháme, byl by domeček brzy pryč a asi by to tak i bylo.
My jsme s Vámi byli velmi spokojeni.
Určitě Vás doporučíme
Děkujeme, mějte se pěkně
Věra a Radek
Při koupi nemovitosti s paní Lejčkovou není kupující - v případě- že kupuje poprvé - ničím překvapen Vše jde tak- jak by to člověk čekal a jak by to standardně mělo být Bezproblémový průběh oceníte hlavně v situaci- kdy už máte z minulosti zkušenosti s jiným makléřem Děkuji za příjemný a vstřícný přístup
Martin
Spoluprace s paní Lejčkovou byla po všech stránkách vynikající Její služby můžeme všem ostatním jen doporučit Díky za vše-
Michal
NAPIŠTE NÁM
Pokud potřebujete pomoc, nebo informace, napište nám..